ZTE reparatie

Voor een vakkundige ZTE reparatie bent u bij PhoneStop aan het juiste adres. Zit er een barst in uw scherm of loopt de batterij snel leeg? Onze experts repareren deze met originele onderdelen en binnen 30 minuten. Voor een gratis prijsopgave vul onderstaand formulier in.

ZTE reparatie ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons in de winkel terecht voor een reparatie of voor advies.

Blijft u toch liever thuis? Maak dan gebruik van onze *gratis haal- en breng service. We halen uw toestel op en brengen deze snel gerepareerd bij u terug.

Snelle ZTE reparatie

Uw ZTE is in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. Daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. Zo staat u voor u het weet weer buiten met een vakkundig gerepareerde ZTE.

12 maanden garantie op uw ZTE reparatie

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op de reparatie, wij staan achter ons werk. Mocht achteraf blijken dat het gerepareerde onderdeel niet of niet voldoende werkt, dan repareren wij deze opnieuw. Uiteraard zonder extra kosten!

De aanvraag van uw prijsopgave is gelukt!

We hebben uw aanvraag ontvangen. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om de prijsopgave in orde te maken. Zodra deze gereed is sturen wij deze per e-mail naar u toe. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op 040-7370208 . 

Op werkdagen wordt uw aanvraag dezelfde dag nog beantwoord.

Device of reparatie niet gevonden?

Kunt u uw device en/of reparatie niet vinden? Laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Acer
Alcatel
Asus
Blackberry
BQ
CAT
General Mobile
Google
HTC
Lenovo
Microsoft
Vodafone
Wiko
ZTE