Zakelijk

Uw zakelijke partner in reparatie.

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten, collega’s en partners. Het hoort bij uw business. Daarom bieden we u als zakelijke klant een uitstekende service waarop u kunt vertrouwen.

PhoneStop zakelijk. Snel en betrouwbaar.

Razendsnel.

Wij zorgen ervoor dat u razendsnel weer online bent. Zo garanderen wij een telefoon of tablet reparatie binnen één uur als u langs komt en 24-uurs service als u gebruik maakt van onze gratis haal- en brengservice.

Scherpe tarieven bij grote aantallen.

Onze zakelijke klanten die een vast aantal telefoons of tablets per maand laten repareren profiteren van aantrekkelijke kortingen. Een zakelijk partnership met PhoneStop draagt bij aan uw productiviteit én uw portemonnee.

Vast aanspreekpunt.

Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor het begeleiden van al uw reparaties. Deze zal u op de hoogte houden van de status van de reparaties en is altijd telefonisch- en via Whatsapp beschikbaar voor al uw vragen.

Op rekening betalen.

Wij begrijpen dat het gemakkelijk is om uw reparatie achteraf te betalen. Dat is geen probleem. Bij PhoneStop betaalt u de reparaties van uw zakelijke toestellen achteraf op factuur.

Zakelijk klant worden? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Device of reparatie niet gevonden?

Kunt u uw device en/of reparatie niet vinden? Laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Acer
Alcatel
Asus
Blackberry
BQ
CAT
General Mobile
Google
HTC
Lenovo
Microsoft
Vodafone
Wiko
ZTE